Uvildig rådgivning om dagligdagens økonomi

Peter Kurth Jensen, 49 år, han står bag rådgivnings-virksomheden Bankcoach.dk  

Bankcoach.dk beskæftiger sig med uvildig økonomisk rådgivning, bankmægling og rådgivning vedrørende realkreditlån, hjælp til køb og salg af bolig og meget mere. Virksomheden har base i Give, men Peter Kurth Jensen kommer gerne ud til kunder i det meste af Jylland og på Fyn.

Stor og god erfaring

Peter Kurth Jensen har de sidste 25 år arbejdet indenfor den finansielle branche. Han har stor erfaring med rådgivning om banksager, bolig, pension, forsikring og ejendomshandel.

Peter Kurth Jensen har gennemført Bankskolen og har en HD i organisation fra Handelshøjskolen i Kolding. Derefter har Peter afsluttet Dansk Ejendomsmæglerforenings uddannelse.

Bankcoach.dk er godkendt af Finanstilsynet som finansiel rådgiver under de seneste og strengeste regler.

”Dette sikrer dig som kunde, at jeg er blevet godkendt til at rådgive om økonomiske forhold.”

Der er 25 firmaer der er godkendt i Danmark.

Find mig her: https://www.finanstilsynet.dk/da/Tal-og-fakta/Virksomheder-under-tilsyn/VUT-soegning.aspx?aid=%c3%98vrige&ctid=Finansiel+r%c3%a5dgiver

Hjælp til at skabe overblik over økonomien

”Bagrunden for etableringen af Bankcoach.dk er den stadig mere komplicerede verden omkring hverdagens økonomi”, fortæller Peter Kurth Jensen. ”Flere og flere mennesker har svært ved at få overblik over priser og muligheder i den finansielle branche”. ”Der er således et stort behov for uvildig og uafhængig rådgivning til ganske almindelige mennesker og små virksomheder i mange slags pengesager.

Peter Kurth Jensen udtaler:

”Vi danskere har som kunder historisk set haft en meget loyal tilgang til vores pengeinstitut, men den tid er ved at være forbi.”

”Vi er begyndt at få øjnene op for, at pengeinstitutterne spiller en dobbeltrolle – dels optræder de som rådgivere, og dels sælger de selv de produkter, der rådgives om. Denne dobbeltrolle kan medføre, at rådgivningen i pengeinstitutterne ikke er uvildig og uafhængig. ”

I forbindelse med finanskrisen har mange mennesker desuden oplevet en lang række rentestigninger på deres lån. ”Der kan være flere grunde til, at pengeinstitutterne behandler deres kunder forskelligt og at forskellige kunder har forskellige rentesatser i samme pengeinstitut” fortæller Peter Kurth Jensen. ”Men alt for ofte er der ingen gode argumenter for, at naboen betaler betydeligt mindre i renter og gebyrer. Forskelligheden bunder ofte i at naboen har handlet renter og gebyrsatser ned. Dette forhold kan for den enkelte kunde være særdeles interessant og økonomisk givtigt at få undersøgt”, fortsætter han. ”Det er også nemmere for mig at forhandle, jeg har jo ikke følelser i klemme på samme måde som mine kunder.”

Peter Kurth Jensen understreger, at Bankcoach.dk i høj grad satser på at hjælpe private kunder og mindre virksomheder. Typisk vil private kunne tjene mellem 6.000 og 15.000 kroner årligt ved at lade bankmægleren komme ind i billedet.  Erhvervsdrivende kan ofte opnå årlige besparelser på et langt højere niveau.

Bankcoach.dk er helt uafhængig af pengeinstitutter, forsikringsselskaber, kreditforeninger og andre finansielle virksomheder og modtager ikke provision af nogen art. På denne måde kan alle kræfter sættes ind på at varetage den enkelte kundes interesser og intet andet.

Alt at vinde, intet at tabe

Det at varetage kunderes interesse tages alvorligt, det er det konceptet bygger på. Første møde er gratis, jeg vurdere om der er potentiale for besparelser. Efter første møde kan kunde se mig an, herefter aftaler vi om kunden vil gå videre.

Jeg gør din gør din økonomi endnu bedre

Betalingen til bankcoach.dk fastættes som en forholdsmæssig del af fortjenesten eller et fast beløb, eventuelt en kombination. For kunderne er der altså alt at vinde og intet at tabe.

Andre arbejdsområder for Bankcoach.dk er realkreditrådgivning og rådgivning ved køb og salg af bolig.

”Realkreditrådgivning har aldrig været vigtigere. Din bank samarbejder med én og kun én kreditforening. Måske kan denne kreditforening ikke tilbyde den bedste løsning for dig, og her kan jeg også hjælpe”

”Rådgivning ved køb og salg af bolig er også et område hvor mine kunder kan få god stort udbytte af mit arbejde. Vil du selv sælge dit hus er der mange penge at spare og vil du bruge en ejendomsmægler kan jeg finde den bedste til prisen.”

Har du planer om køb af bolig, skal du være opmærksom på, at en ny lov betyder, at du som boligkøber selv skal stille med en opsparing på 5 % af købesummen. Dette kan for mange give ekstra udfordringer for en boligkøber. Her kommer jeg ind med min viden og erfaring.

Bankcoach.dk får tingene til at lykkes

Book et møde på: info@bankcoach.dk – første møde er gratis

BOOK ET MØDE